Düzce Gölyaka’da bulunan Tunç Et tesisi, hayvanları kesim öncesinde özel bir besiye almaktadır. Hayvan yetiştiriciliğinde modern yöntemler uygulayan Tunç Et Tesisi 17000 büyükbaş hayvan kapasitesine sahiptir.
Tunç Et Tesisi’nde yetiştirilen hayvanlar, periyodik olarak veteriner hekimler tarafından kontrol edilmektedir.
Teknolojiyi yakından takip eden Tunç Et Tesisi buna uygun hazırlanmış, saatte 12 ton yem üretim kapasiteli yem fabrikasından çiftliklerin yem ihtiyaçlarını karşılayarak kaliteli ve sağlıklı besi sağlayabilmekte, sahip olduğu yem karma vagonuyla da günlük 100 ton yem karışımı elde etmektedir.
Tunç Et Tesisi’nde yetiştirilen hayvanlar veteriner hekimler tarafından kontrolden geçtikten sonra son teknolojiye sahip makinelerin bulunduğu TUNÇ ET ENTEGRE ET TESİSİNDE hijyenik ortamda kesime alınmaktadır.
TUNÇ ET günlük 100 ton kesim kapasitesine sahiptir. Kesim öncesi ve kesim esnasında çeşitli aşamalarda veteriner hekim kontrolünden geçen karkaslar standart hale getirildikten sonra soğuk hava depolarına alınmaktadır.
Soğuk hava depolarında dinlendirilmeye alınan etler daha sonra Entegre Et Tesisinin parçalama bölümüne monoraylar vasıtası ile parçalanmak ve paketlenmek üzere sevk edilir.
Tüketici memnuniyeti ve sağlığını göz önünde bulundurarak, özenle hazırlanan ürünler paketleme ünitesinde besin değerini kaybetmeden saklanabilecek şekilde ambalajlanmaktadır.
Paketlenecek tüm ürünler veteriner hekim kontrolünde yasal gereklilikler sağlanacak şekilde denetimden geçirilir. Tüm ürünler ürün izlenebilirlik sistemimiz sayesinde kontrol altında tutulur. Paketleme bölümünde kolilere yerleştirilen ürünler, sevkiyat bölümünden frigorifik araçlarla sevk edilir.
Tüketici memnuniyeti ve sağlığı göz önünde bulundurularak hazırlanan toplu tüketim ve perakende ürünleri her pakette aynı özen, kalite ve lezzeti sunmak üzere tüketiciye ulaştırılmaktadır.
Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.
Tamam